La ceas aniversar

Grupul Școlar TELECOM își premiază colaboratorii

367
Grupul Școlar TELECOM își premiază colaboratorii - liceultelecom-1337880191.jpg
Aflat, zilele acestea, la cea de-a 21 aniversare, Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații se prezintă cu un palmares care se îmbo-gățește continuu, cum ar fi obținerea, pentru a doua oară consecutiv, pentru încă trei ani, a titlului de "Școală Europeană".

Anul școlar 2011-2012 a fost unul dificil, dar plin de împliniri și realizări datorită managementului profesionist și activ la toate nivelurile. Punctul forte l-a constituit parteneriatul privilegiat dintre școală și Asociația Părinților "Mihai Viteazul".

Un element definitoriu pentru Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații îl reprezintă proiectele derulate cu partenerii externi din Spania, Italia, Franța, Portugalia și care a permis nu numai importul, ci și exportul de idei și metode care să încurajeze elevii să participe la propria formare.

În cadrul celor două proiecte Leonardo da Vinci - unul la Roma și altul la Madrid -, au beneficiat de stagii de pregătire cu durata de trei săptămâni 22 de elevi și trei cadre didactice. În cadrul celor două proiecte POSDRU, grupul țintă îl reprezintă cadrele didactice și specialiști din întreprinderile cu care școala are relații de parteneriat. Prin proiectul POSDRU cu titlul "Parteneriate active școală întreprindere pentru îmbunătățirea formării profesionale inițiale PASII - FPI" se urmărește organizarea colaborării dintre unitățile de învățământ și agenții economici pentru un învățământ de specialitate centrat pe competențe.

Celălalt proiect POSDRU "Rețele parteneriale" urmărește pregătirea de specialiști care să facă parte din Comisiile de Evaluare și Asigurare a Calității (CEAC) și din consiliile de administrație ale unităților de învățământ, specialiști care să răspundă solicitărilor legate de descentralizarea în învățământ.

La festivitățile organizate astăzi în amfiteatrul Colegiului de Arte "Regina Maria", au fost invitate personalități din învățământul constănțean, agenții economici și reprezentați ai Inspectoratului Școlar Județean cărora le vor fi oferite numeroase premii, dar și elevilor, părinților și profesorilor implicați în activitățile derulate în acest an școlar.

 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2716 secunde