Cu toate că nu era firesc

Greva profesorilor a afectat Festivalul coral-patriotic "Avram Iancu"

482
Sala de festivități a Cercului Militar Constanța a găzduit joi, 22 aprilie, cea de-a zecea ediție a Festivalului coral patriotic "Avram Iancu", organizat de filiala constănțeană a societății culturale cu același nume, în parteneriat cu Grup Școlar "Dimitrie Leonida" Constanța și Cercul Militar Constanța.
Festivalul trebuia să reunească patru ansambluri corale de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" (dirijor, prof. Sabin Nicolaina), Colegiul Național "Constantin Brătescu" (dirijor, prof. Svetlana Albu), Grup Școlar "Dimitrie Leonida" (dirijori, prof. Sofronie Milică și Florentina Nistor), corul "Ion Pelearcă" (dirijor, preot Anghel Dincu) și formația de mandoline "Mandolinata" a Casei de Cultură a Sindicatelor, condusă prof. Ilie Belcin.
Coordonatorul acestui festival, prof. Gabriel Cordonescu, și președintele, totodată, al filialei constănțene a societății, a afirmat că din cauza unor evenimente nepre-văzute, printre care greva generală a salariaților din învățământ, două coruri nu au fost prezente la această manifestare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.895 secunde