GREVĂ LA ȘCOALA 30 DIN CONSTANȚA. Cadrele didactice sunt în fața ISJ Constanța

2036
13

Articole de la același autor



Câteva zeci de cadre didactice și părinți de la Școala.30 din Constanța se află în fața ISJ Constanța unde protestează față de decizia de comasare cu Școala nr.6. Cadrele didactice au refuzat să intre la ore în această dimineață, declarându-se în grevă japoneză, după care au plecat spre sediul ISJ.




UPDATE: Directorul Școlii 30, prof. Aneta Dragnea, ne-a confirmat că este vorba  despre o grevă japoneză a cadrelor didactice. "Profesorii de la gimnaziu, împreună cu un grup de părinți, se află la această oră la sediul ISJ pentru a depune un memoriu pentru că nu vrem să ne unim cu Școala 6. De asemenea, la ora 11, avem un CA în cadrul școlii, la care vor participa inspectorul școlar general adjunct Alina Codreanu, doi reprezentanți ai Consiliului Local Constanța și reprezentanți ai părinților pentru a discuta despre aceasă situație.  


UPDATE: Astăzi, la sediul ISJ Constanța, la ora 12.45, va avea loc o ședință în care se va discuta problema de la  Școala Gimnazială Nr. 30 "Gheorghe Țițeica" Constanța.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
HERODOT
15 ianuarie 2016
SUNTEM ALATURI DE PROTESTATARI

Parintii si profesorii liceului decebal vor protesta si ei pentru inlaturarea dictatoarei! Huo! Jos comunista! Jos securitatea! Jos nevestele de politicieni, universitari etc!

vivi
15 ianuarie 2016
tot despre comasare

De ce stergeti comentariile?va supara adevarul?scoala 30 nu vrea scoala 6 ca vin la pachet cu romii.va supara adevarul?

Mitza
15 ianuarie 2016
Scoala 30!!!

Oameni buni, problema e ca nu efectivul de elevi de la Scoala 6 vor fi mutate in Scoala 30, ci se vor diviza clase din Scoala 30 si se vor trimite la Scoala 6, pentru a completa clasele de 10-15 elevi...Stau si ma intreb, pe ce criterii vor fi selectati copiii trimisi dincolo? Pe criteriul care guverneaza societatea noastra: PUPINCURISMUL!!!! De ce credeti ca unul din consilierii care a facut propunerea de asimilare in structura Scolii 30 a Scolii 6, a facut aceasta propunere avand copiii elevi la Scoala 30?? Pentru ca e sigura dna. consilier ca "odraselele" dansei nu vor zbura niciodata de acolo din motivul de mai sus: PUPINCURISMUL!!!!

parinte
15 ianuarie 2016
despre neputinta unora...

Nu,d-na MITZA nu este o problema cu divizarea claselor ci cu modul in care se face acest lucru,prin grija doamnei director care pentru a ramane in functie este de acord cu orice propunere venita din partea ISJ....ISJ,care nu este in stare sa gestioneze desfiintarea Scolii nr.6(cu toate problemele care implica acest lucru) si atunci domnii din Consiliul Local impreuna cu cei din conducerea ISJ au ales calea cea mai simpla, acela de a comasa cele doua scoli in conditiile in care comasarea cu scolile nr. 7 si nr.12 nu a fost posibila.De ce? Pentru ca scolile sus mentionate au in conducere OAMENI VERTICALI si RESPONSABILI... P.S. Pe surse se aude ca nu se vor mai comasa cele doua scoli( 30 si 6) dar vor avea de suferit domnii profesorii pentru ca nu au fost de acord cu acest lucru...Sper ca nu se intampla acest lucru,iar conducerea ISJ nu se va razbuna pe acestia pentru ca miroase a razbunare si neputinta....

parinte
15 ianuarie 2016
parinte

Alte comasari nu mai sunt in plan? De vreo doi ani se aude de comasarea scoli 5 cu scoala 28. In ultimul timp nu se mai comenteaza, se merge "pian".... Foarte probabil sa ne trezim si cu o astfel de propunere luata si sa fim pusi in fata faptului implinit. Este cunoscuta situatia ambelor scoli, ca au un numar din ce in ce mai mic de elevi si deasemenea este cunoscuta si dorinta directoarei Stan de la 28, sa se faca aceasta comasare. Intre timp d-nei Stan i se cam clatina scaunul, sau cam asa se aude si de ceva vreme nu a mai abordat acest subiect. Ne putem astepta la aceeasi hotarare a ISJ-ului sau a Consiliuilui Local, ca din articol se intelege ca cele doua institutii nu prea s-au pus de acord?!

Asa este!
15 ianuarie 2016
orice este posibil

Niciodata nu se stie ce se poate intampla cu scolile, atata timp cat totul se face pe ascuns, nu sunt consultate cadrele didactice inainte de luarea deciziilor, si nici parintii! Se discuta doar la nivel de inspectorat si directiune! De ce? Ca sa fim pusi in fata faptului implinit? TRANSPARENTA unde e??? Bravo sc. 30! Faceti greva, ca sindicatul doarme!

despre scoala 5
15 ianuarie 2016
a fost cat pe-aci!

Scoala 5 nu a mai fost preluata de sc. 28, pentru ca s-au revoltat profesorii si parintii de la sc. 5! Au mirosit care era scopul d-ne Stan, directoarea de la 28, si nu s-au lasat! Si bine au facut, nu se poate sa-i lasam pe cei de la ISJ, primarie, consiliul municipal, impreuna cu directorii lor numiti arbitrar, sa-si faca de cap!

alt parinte
15 ianuarie 2016
feriti-va de razbunari!

daca directoarea sc 30 seamana cu cea de la 28, se va razbuna si va fi sustinuta de ISJ! Stan e mama razbunarilor, speram sa scapam cat mai repede de ea!

Răspuns la: despre neputinta unora...
Adăugat de : parinte, 15 ianuarie 2016
Nu,d-na MITZA nu este o problema cu divizarea claselor ci cu modul in care se face acest lucru,prin grija doamnei director care pentru a ramane in...
STAN, STAN,
15 ianuarie 2016
NIMENI NU TE MAI VREA!!!

Pleaca odata de la scoala pe care ai distrus-o, lasa oamenii in pace, TE-AI RAZBUNAT DESTUL! HUOOOOOO!

cadru didactic
15 ianuarie 2016
incomod

Jos si inventata de Stan!.... Mare directoare devenita peste noapte.... Proasta, rea si nebuna! Asta este Stan - nu stie gemana; nu stie sa conduca o scoala (doar aranjamente, interese, intrigi, barfe, minciuni, suspiciuni, falsuri. hotarari aberante, aroganta si foarte multa prostie - "e saraca cu duhul"); are niste rautati inimaginabile pe care nici ea nu si le poate explica iar la baza tuturor celor enuntate mai sus sta o mare doza de instabilitate emotionala si, probabil ceva probleme mai mari cu creierasul... Dar,... acestea nu se vad, nu se stiu, chipurile, la ISJ si.... in toata Constanta... D-na fosta vice, psd-ista "convinsa" - aiurea, habar nu are ce-i cu PSD, decat interesele... Cum spuneam, Stan sta director la 28 ca si-a incalzit mult prea bine fotoliul managerial achizitionat si nu se poate dezlipi prea usor de functie. Ii place al dracului de mult sa fie sefa! ... Ca in catecul lui Chirila "Mi-am luat si eu nevasta, urata si cam proasta, am doi copii cu ea",.... da' ce sa fac? Asta e! In cazul lui Stan, ne-a dat-o Isj-ul, nu ne-am luat-o noi, dar ce sa facem? Asta e!.... p.s.:Urata nu e, sufletul i s-a uratit si din cauza asta i s-au schimonosit si trasaturile.... dar, proasta!... se stie, cunoscatorii stiu!...

Răspuns la: SUNTEM ALATURI DE PROTESTATARI
Adăugat de : HERODOT, 15 ianuarie 2016
Parintii si profesorii liceului decebal vor protesta si ei pentru inlaturarea dictatoarei! Huo! Jos comunista! Jos securitatea! Jos nevestele de...
13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3663 secunde