Grădinița "Steluțele Mării" a ajutat copiii din centrele de plasament

646

Articole de la același autor



Săptămâna trecută, Grădinița "Steluțele Mării" a desfășurat activitatea  "Campania fructelor și legumelor donate", acțiune cuprinsă în proiectul educativ "Să fii mai bun, copile!", proiect  înscris în Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC). 
Potrivit directorului instituției, prof. Georgeta Adam, cu ajutorul părinților au fost colectate fructe, legume și alte alimente neperisabile (ulei, făină, orez, mălai, paste făinoase, fasole boabe etc). 
"O parte din aceste roade ale toamnei, dar și obiecte de încălțăminte (donate de doamna educatoare Monica Irimia), au fost donate Centrului  de plasament «Antonio» din Constanța, unitate cu care grădinița noastră are o veche colaborare. Acum, putem spune că am încheiat această campanie prin donarea către Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă a celorlalte produse colectate cu ajutorul părinților și nu numai", a declarat aceasta. 
 În urmă cu două zile, la grădiniță a sosit și preotul paroh al bisericii  "Sfântul Ioan Botezătorul", cu care grădinița desfășoară activități în cadrul proiectului de parteneriat, însoțit de o familie nevoiașă, cu mulți copii, căreia, prin intermediul acestei campanii, i s-a adus un zâmbet în prag de sărbători.
Precizăm că în această campanie s-au implicat toate cele 17 grupe de preșcolari ale unității de învățământ, cadrele didactice voluntare, dar și părinții care susțin ori de câte ori sunt organizate și desfășurate astfel de acte umanitare. Astfel, pe parcursul a cinci zile, părinții au venit, zi de zi, să aducă pachețele cu alimente, legume sau fructe, numai pentru a aduce o bucurie bieților copilași. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0002 secunde