Grădinița "Dumbrava Minunată" a decorat cel mai frumos și imens ou de Paști

2240
Grădinița

Articole de la același autor

Pentru a-i introduce în atmosfera apropiatelor sărbători pascale, zilele trecute, în incinta centrului comercial Vivo!, preșcolari din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 19 "Dumbrava Minunată", alături de părinți și cadre didactice, au participat la decorarea unui imens ou de Paști.

Competiția, la care participă și alte grădinițe și școli din Constanța, consti-tuie un bun prilej de a stimula talentul și creativitatea tuturor. Flori colorate, fluturi, verdeață și tot ceea ce sugerează trezirea la viață a naturii, dar și un mesaj de bucurie și optimism i-au însuflețit pe cei mari, dar mai ales pe cei mici să își pună amprentele pe giganticul ou de Paște.

"Ne bucurăm să putem participa la un astfel de eveniment care îi implică pe copii, dar este și un prilej prin care dorim să le transmitem tradiția decorării ouălor de Paște și fiorul pe care îl simțim înaintea acestei sărbători, an de an. De asemenea, este și o ocazie de a le transmite tuturor «Sărbători liniștite cu bucurie și sănătate!»", a declarat Tatiana Șerban, educatoare la Grupa "Florile".

În perioada 1-14 aprilie, pe pagina de Facebook a evenimentului poate fi votat cel mai frumos ou de Paște. În concurs au intrat școli și grădinițe din Constanța care, cu sprijinul copiilor, al părinților și cadrelor didactice, au decorat cele 20 de ouă gigant care sunt expuse și pot fi admirate la Vivo! în cadrul evenimentului "Marea decorare de Paște". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2819 secunde