Grădinița "Azur" dezvoltă talentul artistic al copiilor

374
Grădinița

Articole de la același autor

Ieri, 12 iunie, Palatul Copiilor din Constanța a găzduit cea de-a șasea ediție a Concursului Regional de Artă Vizuală "Un zâmbet pentru Marea Neagră", organizat de Grădinița cu Program Prelungit "Azur", sub îndrumarea directorului instituției, prof. Ecaterina Radu.
Potrivit reprezentanților grădiniței, proiectul își propune stimularea potențialului artistic, creativ al preșcolarilor și cadrelor didactice, descoperirea și atragerea în competiție a unui număr cât mai mare de copii cu înclinații artistice, prin punerea la dispoziție a celor două etape ale concursului de artă vizuală. Acestea se referă la concursul de artă plastică, cu participare directă, care a avut în componență secțiunile desen și pictură pe teme marine și expoziție - concurs de artă plastică cu participare indirectă (cu secțiunile desen, pictură și colaj pe teme marine).


Prima etapă s-a desfășurat la data de 16 aprilie. Concursul de artă plastică, cu participare directă (cu secțiunile desen și pictură pe teme marine) a fost organizată la nivelul unității de învățământ. 


Etapa a doua, în schimb, s-a desfășurat la data de 12 iunie și a constat într-o expoziție - concurs de artă plastică, participarea fiind indirectă. La actvitate au participat preșcolari și școlari cu vârsta cuprinsă între patru și șapte ani, coordonați de către cadrele didactice de la grădinițe și scoli din Constanța și alte șapte județe. În ceea ce privește jurizarea, aceasta a fost făcută de către specialiști erudiți din județul nostru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1348 secunde