Ginecologul ajunge chiar și la… Harlequin

240
Ginecologul ajunge chiar și la… Harlequin - laginecolog-1478012479.jpg

Articole recomandate

O comedie jucată cu casa închisă la premiera de la Harlequin Mamaia revine la Constanța, mâine, de la ora 21.

Născut din umorul iremediabil al vieții cotidiene, spectacolul "La ginecolog" prezintă cinci personaje ce provin din medii sociale diferite care, în așteptarea domnului doctor, ajung să-și povestească întreaga viață.

Patru femei se întâlnesc în sala de așteptare a medicului ginecolog și încep să discute - cu umor - despre relațiile cu bărbații din viața lor, experiențe sexuale, dorințe și frustrări. La un moment dat, se face auzită și vocea bărbatului, întâi timid și cu ezitări, iar spre final hotărât și animat de promisiunile viitorului.

Este un spectacol despre prima iubire, despre prima cerere în căsătorie, despre primul sărut, despre primul divorț, despre cei care iubesc în secret… Însă, punctul culminant este reprezentat de dorința arză-toare a unei femei de a avea un copil prin orice mijloace. Până unde poate merge această dorință depășește orice imaginație!

Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești! Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mână ușoară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Carnaval de Halloween… la Harlequin
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Mica Sirenă"  se joacă în festival
Pagina a fost generata in 1.5107 secunde