Gesturile voluntarilor din Medgidia, răsplătite cu diplome

109
Gesturile voluntarilor din Medgidia,  răsplătite cu diplome - voluntarimedgidia-1431971318.jpg

Articole de la același autor

În cadrul celei de-a XIV-a ediții a Săptămânii Naționale a Voluntariatului, organizată de Serviciul de Asistență Socială Comunitară din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, împreună cu voluntarii din localitate, liceenii au gătit pentru persoane sărace din localitate, în cadrul concursului "Prinde gustul", iar elevii de la școlile "Lucian Grigorescu" și "Constantin Brâncuși",

"I. L. Caragiale", "Spiru, Haret", "Mihail Sadoveanu" și "Mircea Dragomirescu" au adus alimente și haine pentru mai multe familii sărace din localitate, dar și pentru câțiva bătrâni singuri. Nu au fost omise din program nici acțiunile de ecologizare și curățenie, mai mulți elevi și liceeni participând la curățarea parcurilor și la plantarea de pomișori în curtea Spitalului Municipal.

De asemenea, timp de două zile, în centrul orașului a funcționat Biblioteca vie, în cadrul căreia, cititorii au avut ocazia să împrumute cărți vii, reprezentate de personaje din localitate cu diferite funcții: primar, consilier local, polițist, militar, profesor de mate, filosof, psiholog, persoană cu dizabilități, funcționar public, pictor, actor, regizor, jurnalist, student, rocker etc.

În ultima zi, pe 17 mai, munca voluntarilor care s-au implicat în activitățile din această săptămână a fost răsplătită de organizatori, care au oferit diplome de recunoștință și, totodată, i-au invitat pe aceștia să participe la excursia organizată la mănăstire. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde