"Gazeta matematică", în chioșcurile "Cuget Liber"

4540
3

Articole de la același autor

Începând de astăzi, elevii constănțeni pot găsi în chioșcurile "Cuget Liber" mult îndrăgita Revistă de matematică și informatică, mai pe scurt "Gazeta matematică", ajunsă în cel de-al XIV-lea an al existenței sale.


Editată de un grup de profesori constănțeni dedicați acestei catedre, fie că sunt pensionari, fie în activitate, reviste găzduiește în cele 64 de pagini ale sale numeroase provocări adresate atât elevilor de școală primară și gimnaziu, cât și liceenilor.


Și nu sunt puțini la număr cei care trimit rezolvările la exercițiile propuse de Gazetă, pe adresa Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica", str. Flămânda nr. 13, pentru că știu că își vor vedea publicat numele în final și chiar sunt "pasibili" și de câștigarea unor premii. Alături de coordonatorul onorific prof. Ion Tiotioi și coordonatorii prof. Matei Dragoș și prof. Ioan Alina se găsesc o serie de învățători prestigioși ai Constanței, dar și profesori de matematică și informatică.


Așadar, începând de astăzi cereți la chioșcurile "Cuget Liber" primul număr al Revistei de matematică și informatică din acest an școlar, la prețul de 5 lei.


Comentează știrea

Elev
29 octombrie 2015
Pt autor

Erata: Gazeta matematica este editata de Societatea de Stiinte Matematice din Romania, primul sau numar aparand in 1895. Revista de matematica si informatica este o initiativa locala, laudabila, dar care nu se poate confunda cu Gazeta.

Doina Balasa
29 octombrie 2015
Pentru iubitorii de carte !

O idee buna devine o idee extraordinara cand aduci alti oameni laolalta pentru idei bune ! - John Maxwell ! O idée buna, este, sa-ti impartasesc si tie acum despre acest proiect de suflet, legat de una dintre pasiunile tale: cititul ! Te invata pas cu pas, cu multe informatii utile, sa-ti cresti o afacere ,in fiecare zi, la fel cum procedezi ca parinte, cu propriul copil ! Nu-i asa ca, te intereseaza? E timpul sa adaugi in viata ta, pe langa job-ul tau , si aceasta activitate benefica , placuta si profitabila ! Ai doar avantaje si gasesti tot ceea ce ai nevoie: o echipa dedicata pasiunii de a citi , multa seriozitate si, mai ales, posibilitatea reala si verificata prin care tu sa castigi bani ! Vizualizeaza site-ul : www.doiny65.simplesite.com apoi, cere-mi detalii complete la adresa de email: [email protected] ,cu textul : Da, ma intereseaza! si te asigur ca impreuna, vom face o echipa excelenta!

CITITOR
10 noiembrie 2015
PT AUTOR

Creati o mare CONFUZIE !!!! Gazeta matematica editata de SSMR este una , iar revista RMI a prof TIOTIOI este altceva. Veniti va rugam cu o rectificare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7466 secunde