Gata și Bacalaureatul. Încă un candidat eliminat, la ultima probă scrisă

Joi, 25 Iunie 2020, 19:31
155
Prima sesiune a Bacalaureatului 2020 s-a încheiat, ieri. Proba la alegere a profilului s-a desfășurat fără incidente majore, în județul Constanța, însă cu încă un eliminat, un candidat prins cu copiuțe. Este vorba despre un elev de la Liceul cu Program Sportiv și, din păcate, acesta nu va mai putea susține această probă decât toamna viitoare.

Potrivit Comisiei Județene de Bacalaureat, în județul Constanța, din cei 5.578 de candidați înscriși, s-au prezentat la examen 5.332. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00. Conform noilor reguli, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16.00 - 19.00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8.00 - 12.00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică,

5 iulie. 

Pagina a fost generata in 0.2241 secunde