Gata cu BACU’ 2009!

358
Ieri, o dată cu finalizarea probei la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării, s-a încheiat și cea de-a doua sesiune de bacalaureat 2009.
Vineri, 28 august se vor afișa, până la ora 16, rezultatele, după care, între orele 16 și 20 sunt așteptate contestațiile. Oficial, 3 septembrie este anunțată pentru afișarea rezultatelor finale, dar probabil va fi devansată, lucru întâmplat și în prima sesiune, din iunie-iulie.
Dacă pentru candidații proveniți din învățământul particular se percepe o taxă pentru a susține examenul de bacalaureat, cei de la învățământul de stat au dreptul să susțină examenul de bacalaureat, fără taxă, de cel mult două ori. De asemenea, premiile la concursuri/olimpiade școlare internaționale recunoscute de către Ministerul Educației obținute de liceeni le oferă posibilitatea echivalării, la cerere, a probelor de examen la disciplina inclusă în programa de concurs. Echivalarea se face cu nota maximă. Recunoaș-terea/echivalarea probelor se face de către directorul unității respective, în urma solicitării scrise a candidatului și, după caz, a prezentării dovezilor privind obținerea premiului la concursul/ olimpiada internațională, depuse, în momentul înscrierii, la secretariatul unității de învățământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6768 secunde