"Gașca Zurli"… pe Tărâmul Magic

261

Articole recomandate

Moșul a pornit deja din îndepărtatul Pol, alături de renii, spiridușii, elfii și personajele magice din basme, care îl ajută în greaua sa călătorie. Și, după așa cale lungă, se opri să se odihnească la un han cald, anume construit pentru el. Și acolo se întâlni cu... "Gașca Zurli", pe ai cărei membri jucăuși i-a trimis înainte, să-i fie mesageri și să le țină de urât copiilor din Tărâmul Magic al Crăciunului de la malul mării până la sosirea sa. Și așa ajunge simpatica gașcă sâmbătă, 10 decembrie, la Constanța, la Festivalul Iernii, începând cu ora 18, cu spectacolul "Sorcova Zurli".

Reamintim că, pe parcursul întregii luni, în fiecare zi, în intervalul orar 11- 21, Atelierul de Dulciuri Magice, Atelierul de Jucării și Ambasada lui Moș Crăciun sunt gazdele mai multor cursuri, al căror program și prezentare le găsiți pe site-ul evenimentului, www.festivaluliernii.ro.

Înscrierile pentru cursuri se fac la Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun (în apropierea Ambasadei sau la numărul de telefon pe care îl găsiți pe site).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Maraton de spectacole pentru cei mici
Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Pagina a fost generata in 0.4208 secunde