Galerie foto / Oscar 2017. Ținute catastrofale pe covorul roșu

344

Articole de la același autor

Cea mai așteptată ceremonie din industria filmului a adus pe covorul roșu actori, actrițe, producători, regizori, unii deja vedete, alții care aspiră la faimă.


Cum ținuta face totul, unii au fost mai inspirați, alții însă au avut apariții catastrofale, cu combinații nereușit de culori, rochii mult prea decoltate sau mult prea ample. În topul celor mai prost îmbrăcate actrițe se numără Leslie Mann, care, deși a dorit să o întruchipeze pe Belle din Frumoasa și Bestia, a semănat mai mult cu un borcan de muștar.


Actrița Blanca Blanco a optat tot pentru galben strălucitor, dar a rezultat un dezastru, din cauza unor volane mult prea înalte și a fustei mult prea scurtă.


Janelle Monae, care a ales o rochie neagră Elie Saab Haute Couture, cu broderii aurii, a semănat a adus mai mult cu un personaj din vremea Reginei Elisabeta decât cu o ținută de covor roșu în 2017.


Și Scarlett Johansson a fost criticată pentru cureaua cu ținte cu care a accesorizat o rochie foarte delicată, distrugând astfel modelul acesteia.


Cât despre rochia actriței Dakota Johnson, protagonista peliculei "Fifty Shades of Darker", recent lansată, s-a spus că funda din față seamănă prea mult cu un șorț de bucătărie.


O alegere cel puțin interesantă a avut și compozitoarea Mica Levi, care s-a prezentat pe covorul roșu cu un costum bărbătesc de culoare maro, cu câteva mărimi mai mari, și cu bocanci de munte în picioare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2678 secunde