GALERIE FOTO. "Marș pentru Viață" împotriva avorturilor, la Constanța

2494
1

Articole recomandate

În aceste momente, la Constanța se desfășoară Marșul pentru Viață, un proiect al Arhiepiscopiei Tomisului, prin care se face apel la stoparea avorturilor.


Manifestanții vor urma traseul Catedrala Arhiepiscopală - Piața Ovidiu - strada Mircea cel Bătrân - Capitol - Spitalul Județean - bulevardul Tomis - Capitol – Piața Ovidiu - Catedrala Arhiepiscopală.


La marș participă peste 1000 de persoane, în ciuda ploii torențiale. 


Arhiespicopul Tomisului, ÎPS Teodosie se află în fruntea manifestanților împreună cu un sobor de preoți.


Aflat la a șaptea ediție, marșul se mai desfășoară și în șase orașe ale județului: Băneasa, Medgidia, Mangalia, Cernavodă, Năvodari și Hârșova.




Comentează știrea

Creștin
26 martie 2017
Viața și nu moartea !

Felicitări români și România pentru că ați organizat " Marșul pentru viață "! Nu am văzut nici un politician mai mare ori mai mic, mai ales primarul, membrii consiliului : local, prefecturii și consiliului județean Constanța, ei nu sunt creștini, nu au familie, nu sunt adepții vieții, nu sunt împotriva avortului, că atunci când au loc alegeri locale ori parlamentare sunt văzuți foarte bine printre oameni, în rest, ca și când nu există, ca și când nu locuiesc în Constanța, ne ignoră, ne sfidează, nu se coboară la nivelul celor mulți, ei sunt "oameni grei", nu se coboară la nivelul nostru, al celor mulți, că suntem proști, paduchioși, zdrențe și cum ne-or mai caracteriza cu mintea lor bolnavă după : furtișaguri, onoruri, hoție, șărlătănie ..... ?!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 1.2224 secunde