GALERIE FOTO / Activitate educativ-distractivă "Joacă-te și învață", în Țara Piticilor

174

Articole recomandate

Sâmbătă, 21 septembrie, între orele 15.00 și 19.00, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei, s-a desfășurat activitatea educativ-distractivă "Joacă-te și învață", care face parte din campania "Flying to the future through education", promovată de Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța.

Campania " Flying to the future through education" are loc în cadrul concursului național pentru licee "Euroscola" 2019-2020, ediția a XII-a, lansat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Programul activității a cuprins: Face - painting/ Animație, Artă cu creta, Fotbal chinezesc, Rory story`s cubes, Bilețele colorate, Fură coada.

"Activitățile distractive au fost variate, am urmărit atât încurajarea tinerilor de a participa la activități nonformale, descoperirea unor aptitudini, dar și dezvoltarea competențelor civice ale membrilor Euroscola participanți la proiect, cât și a competențelor de comunicare.

Scopul activității a fost acela de a demonstra că, prin joc și activități recreative, copiii învață. Participând la aceste activități, cei mici își dezvoltă spiritul de echipă, imaginația, creativitatea și găsirea unor soluții adecvate. Ne dorim, păstrarea și valorificarea experienței acumulate în cadrul activităților desfășurate în afara sălii de curs. Mulțumim sponsorului nostru Carrefour România pentru ajutorul acordat în vederea derulării în bune condiții a campaniei", au transmis organizatorii activității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde