Gala recunoștinței, la Colegiul de Arte Regina Maria din Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 16 Decembrie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Devenită deja tradiție, Gala recunoștinței va avea loc mâine, începând cu ora 16,00, în sala „Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria’’ Constanța, spectacolul festiv fiind dedicat tuturor celor care au susținut colegiul în demersul educațional, contribuind la construirea unei imagini instituționale de calitate. 


Spectacolul muzical-coregrafic va avea ca tematică „Sărbătorile de iarnă”, iar cei care vor performa vor fi profesorii și elevii Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria”. 


,,Fiind un anotimp al recunoștinței, acum, în prag de sărbători, dorim să mulțumim pe această cale părinților, pe care îi considerăm partenerii noștri în educație, foștilor profesori care au îndrumat pașii atâtor generații, sponsorilor, care ne motivează de fiecare dată să realizăm lucrurile mai bine și ne ajută să finalizam proiecte educaționale al căror scop este descoperirea și formarea unei noi generații de artiști și, nu în ultimul rând, presei pentru promptitudinea cu care răspunde solicitărilor noastre, facilitându-ne promovarea imaginii instituției”, a declarat profesor Gevat - Nejdet Ismet, directorul instituției de învățământ.
Cu acest prilej, vor fi înmânate diplome de mulțumire foștilor profesori și colegilor, părinților, sponsorilor și reprezentanților presei. De asemenea, vor primi diplome de excelență elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7236 secunde