"Gaițele" vă așteaptă la o porție de râs, la Teatrul de Stat

226

Articole de la același autor

Sâmbăta aceasta, pe 12 octombrie, de la ora 19.00, "Gaițele" revin pe scena Teatrului de Stat Constanța (TSC). Așa că, dacă aveți chef să râdeți, aveți ocazia s-o faceți în acest week-end. Piesa a fost montată în orașul de la malul mării de către binecunoscutul actor Lucian Iancu. 


Reprezentanții TSC spun că aceasta poate rivaliza cu cele mai bune versiuni ale piesei, care se joacă în multe dintre teatrele românești. 


"Apetența publicului pentru peripețiile familiale ale clanului Dudulenilor, pentru replicile savuroase și bârfele suculente, dar și pentru viziunea regizorală se traduce în săli pline la fiecare reprezentație", susțin reprezentanții teatrului constănțean. 
Autorul "Gaițelor" este dramaturgul Alexandru Kirițescu, cel care, în piesele și în textele sale de revistă, a atacat problematica vieții sociale contemporane lui, iar în anii celui de-Al Doilea Război Mondial a scris "Dictatorul". 


Din distribuția acestui spectacol fac parte: Dana Dumitrescu, Maria Lupu, Cristina Oprean, Luiza Martinescu, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Cazan. 
Scenografia poartă semnătura Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar coregrafia îi aparține Raimondei Potlog. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4844 secunde