GAIȚELE vă așteaptă, joi și vineri, la Teatrul de Stat Constanța

Luni, 20 Mai 2019
176
Cu prilejul Zilei Constanței, Teatrul de Stat a programat pentru această saptămână două reprezentații ale îndrăgitului spectacol GAIȚELE de Alexandru Kirițescu – joi, 23 mai și vineri, 24 mai 2019, ora 19:00.

Montarea de la Constanța, ce poartă semnătura regizorului Lucian Iancu, poate rivaliza cu cele mai celebre montări ale acestui text. Apetența publicului pentru peripețiile familiale ale clanului Dudulenilor, pentru replicile savuroase și bârfele suculente, dar și pentru viziunea regizorală, se traduce în săli pline la fiecare reprezentație.

În distribuție îi veți regăsi pe îndrăgiții actori ai Teatrului de Stat Constanța: Dana Dumitrescu, Maria Lupu, Cristina Oprean, Luiza Martinescu, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Cazan, Claudia Mihuț, Gabriel Neață. Scenografia spectacolului este semnată de Lăcrămioara Dumitrașcu iar coregrafia de Raimonda Potlog.

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa ONLINE, de pe platforma MYSTAGE.ro – www.mystage.ro - https://www.mystage.ro/spectacole/gaitele-1648 sau direct de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța, la următoarele prețuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari)

Detalii și rezervări: 0241.488.247. / 0371.442.592.

Pagina a fost generata in 0.45 secunde