"Gaițele" se joacă cu casa închisă

484

Articole de la același autor

Spectacolele de teatru nu mor niciodată, asta este clar, iar piesa "Gaițele" este cel mai bun exemplu. Aceasta se află în rândul acelor spectacole care se joacă de ani de zile și la care biletele se epuizează rapid. 


Potrivit directorului Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Gheorghe Ungureanu, pentru reprezentația de duminică, 5 noiembrie, nu mai au absolut niciun bilet, asta în condițiile în care sala are o capacitate de aproximativ 800 de locuri. 


Așadar, una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, "Gaițele" sau "Cuibul de viespi", cum se intitula la începutul anilor ’30, este un spectacol ce înregistrează, în continuare, un enorm succes, o satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, "în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putredă ce mi se dezvăluise în toată hâda ei goliciune".


Organizatorii ne mai spun că "Gaițele" este un spectacol care nu trebuie ratat, care provoacă râsul în cascade sau cel puțin, de la care nu poți ieși fără a avea zâmbetul pe buze. Rolul principal îl deține binecunoscuta actriță Florina Cercel. 


Ea îi va avea alături, în distribuție, pe Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4286 secunde