GAFĂ DE PROPORȚII! "Marian Râlea a MURIT". Magicianul împlinește mâine 60 de ani

2538
GAFĂ DE PROPORȚII!

Articole recomandate

Marian Râlea, cunoscut pentru rolul "Magicianul" din emisiunile pentru copii de la inceputul anilor '90 nu a murit, așa cum au scris unele publicații media.

Dana Rogoz, "Abramburica", i-a criticat pe jurnaliștii care au publicat acest fake news. Actrița a spus că l-a contactat pe îndrăgitul actor și a spus că este foarte bine.

"Cine a scris "stirea" asta e un prost, un imbecil. Am vorbit adineaori cu Marian Ralea si e foarte bine. Doar ca nu intelege de ce il suna toată lumea să verifice dacă nu cumva a murit.....", a transmis Dana Rogoz.

PRO TV este postul de televiziune care a anunțat, în premieră, că Marian Râlea a murit.

Actorul a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunțat moartea declarând că este bine-mersi, la filmări, și că abia așteaptă să vină ziua sa de naștere și Crăciunul.

"M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor", a declarat actorul Marian Râlea.


Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru și Film din București în 1982, ca șef de promoție. Începând din 1990, a realizat emisiuni la TVR, printre care celebra emisiune pentru copii ,,Magicianul", devenită mai târziu ,,Abracadabra". Emisiunea a debutat pe postul TVR 1, iar din 1996, s-a mutat pe postul Pro TV, unde a fost difuzată până în 2001.

A interpretat numeroase roluri în piese jucate pe scenele Teatrului Mic, Teatrului de Comedie, Teatrului Bulandra, pentru care a primit distincții importante. I-au fost decernate, printre altele, premiul pentru cel mai bun actor de comedie pentru rolul Lysander din ,,Visul unei nopți de vară" de William Shakespeare, la Festivalul Național de Teatru ,,I.L. Caragiale", premiul pentru cel mai bun actor al anului pentru rolul Benedict din ,,Mult zgomot pentru nimic", de W. Shakespeare, pentru rolul Farfuridi din ,,Scrisoarea pierdută", după I.L. Caragiale, și pentru rolul Ludovic Delfinul din ,,Regele Ioan" de W. Shakespeare la ATM – UNITER.

A jucat, totodată, și în lung-metraje ca "Din dragoste cu cele mai bune intenții" și "Sunt o babă comunistă", precum și în seriale TV. În 2001, a înființat Teatrul Național pentru Copii. În prezent este actor al Teatrului Bulandra din București și lector al Facultății de Litere și Arte din din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8928 secunde