Funeriu: Bacalaureatul va fi la fel de exigent, pe toată durata mandatului meu

514
Funeriu: Bacalaureatul va fi la fel de exigent, pe toată durata mandatului meu - danielfunariu-1317745270.jpg
Ministrul Educației, Daniel Funeriu, a declarat, astăzi, la Comisia de învățământ a Camerei Deputaților, că își asumă responsabilitatea pentru modul în care a fost organizat bacalaureatul, susținând că viitorul examen se va desfășura în aceleași condiții de "corectitudine" și "exigență".
"Îmi asum întreaga responsabilitate asupra modului în care a fost organizat bacalaureatul în acest an", a spus Funeriu, adăugând că Ministerul Educației a organizat un examen național de bacalaureat corect, fiind "o oglindă a ceea ce sistemul de învățământ produce astăzi".
Ministrul Educației a spus că rezultatele de la bacalaureat nu reprezintă un deziderat, ci reflectă realitatea. El a adăugat că, în mandatul său, bacalaureatul se va desfășura în aceleași condiții de corectitudine și că exigența va fi aceeași ca în acest an.
Funeriu a reiterat că măsurile fundamentale care au fost luate în cazul viitoarelor examene de bacalaureat sunt legate de reducerea absenteismului și evaluarea inițială a elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, informează Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6577 secunde