Fundația Duke of Edinburgh’s International Award se implică în dezvoltarea elevilor români

112
Fundația Duke of Edinburgh’s International Award se implică în dezvoltarea elevilor români - ministruleducatieiremuspricopiea-1372159611.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, și John May, directorul executiv al Fundației Duke of Edinburgh’s International Award, au semnat, astăzi, un Protocol-cadru de parteneriat. Obiectivul protocolului îl reprezintă promovarea Programului Award, prin care Fundația propune o abordare non-competitivă și activități de voluntariat, care să contribuie în mod concret la dezvoltarea personală a elevilor și studenților și la implicarea acestora în problemele comunității. 




Programul este destinat elevilor și studenților cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani. Programul se adresează, deopotrivă, și profesorilor, care vor putea să-și dezvolte abilitățile educaționale non-formale. La finalul Programului, cadrele didactice vor primi certificate Award.La nivel mondial, Programul Award a reușit să implice, până în prezent, peste 8 milioane de tineri. Anual, sunt integrați în acest program 850.000 de tineri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.146 secunde