Freedom Jazz anunță delicatese la Vama Veche

333

Articole de la același autor

Au început ultimele pregătiri pentru "Freedom JAZZ la Vama Veche". Festivalul va avea loc la Marina Park, complex situat la intrarea în sat.
«I like romania», cu Marius Mihalache este unul din cele mai importante proiecte românești care vor fi prezentate la Freedom Jazz. Acesta îl va avea ca invitat cu un moment coregafic pe Răzvan Mazilu "care când a auzit muzica s-a oferit să ilustreze acest moment cu o creație originală. Aștept cu emoție întâlnirea cu publicul din Vama Veche, cel care m-a primit de fiecare dată într-o manieră care mi-a dat o energie aparte", a spus artistul.
Un alt proiect românesc, "Cântince’n cerc", colaborare în pre-mieră a pianistului Raul Kusak cu violoncelistul Adrian Naidin, este considerat o revelație world-jazz. A fost aplaudat în primă audiție în luna mai, la grădina Green Hours, din București, iar în festival va fi prezentat în avanpremiera albu-mului cu același nume, care va fi lansat oficial în toamna acestui an.
Multe nume strălucitoare ale jazz-ului românesc și mondial vor fi prezente între 19 și 21 iulie, pe scena Festivalului "Freedom Jazz la Vama Veche". Care sunt acestea puteți citi aici: http://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-jazzman-nominalizat-la-oscar-pe-afisul-festivalului-freedom-jazz-la-vama-veche-136229.
Prețul unui bilet este de 40 de lei, pentru accesul zilnic, sau 90 de lei pentru un abonament. Organizatorii mai anunță că oferă spectatorilor care își cumpără abonamente pentru cele 3 zile de festival, locuri de campare în incinta Marina Park, la un preț de 15 lei/zi de persoană. Rezervările se pot face începând cu 9 iulie, pe baza abonamentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Proiecție gratuită la Cityplex
Miercuri, 11 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Avion reținut la sol în Beirut
Pagina a fost generata in 1.7781 secunde