€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

FOTO. Greșeli și în manualul de Limba și literatura română de clasa a VI-a

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Manualul de Limba și literatura română de clasa a VI-a scos de Editura Didactică și Pedagogică se alătură celorlalte manuale care conțin greșeli de conținut. Culmea greșelii pentru un manual de Română este dezacordul gramatical.

Manualul de Limba și literatura română de clasa a VI-a scos de Editura Didactică și Pedagogică conține dezacorduri gramaticale.

„Castelul medieval aveau o arhitectură...”, în loc de „Castelul medieval avea o arhitectură”, sau „O familie obișnuită... se abat puțin de la drum și se trezesc în mijlocul unei povești”, în loc de „O familie obișnuită... se abat puțin de la drum și se trezesc în mijlocul unei povești”, în loc de „O familie obișnuită... se abate puțin de la drum și se trezește în mijlocul unei povești”.

În fragmentul din Sobieski și românii, numele regelui polonez apare scris și Sobieski, și Sobiețki. 


SURSA: romaniatv.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6778 secunde