€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

FOTO. Greșeli și în manualul de Limba și literatura română de clasa a VI-a

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Manualul de Limba și literatura română de clasa a VI-a scos de Editura Didactică și Pedagogică se alătură celorlalte manuale care conțin greșeli de conținut. Culmea greșelii pentru un manual de Română este dezacordul gramatical.

Manualul de Limba și literatura română de clasa a VI-a scos de Editura Didactică și Pedagogică conține dezacorduri gramaticale.

„Castelul medieval aveau o arhitectură...”, în loc de „Castelul medieval avea o arhitectură”, sau „O familie obișnuită... se abat puțin de la drum și se trezesc în mijlocul unei povești”, în loc de „O familie obișnuită... se abat puțin de la drum și se trezesc în mijlocul unei povești”, în loc de „O familie obișnuită... se abate puțin de la drum și se trezește în mijlocul unei povești”.

În fragmentul din Sobieski și românii, numele regelui polonez apare scris și Sobieski, și Sobiețki. 


SURSA: romaniatv.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2129 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7982 secunde