Foștii absolvenți ai Liceului "Hurmuzescu" din Medgidia au revenit în bănci

275
Foștii absolvenți ai Liceului

Articole de la același autor

Într-un cadru festiv și încărcat de emoție, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia a sărbătorit cea de-a 41-a ani-versare, prilej cu care a avut loc reîntâlnirea mai multor generații de elevi. Foști absolvenți, actuali oameni de succes ai Medgidiei, au revenit, pentru câteva ore, în băncile școlii. În prezența oficialităților locale, profesori, reprezentanți ai agenților economici, absol-venți ai promoțiilor anterioare, s-au desfășurat diverse ateliere tematice: atelierul de chimie industrială, atelierul de educație fizică, atelierul de industrie alimentară, atelierul de limba română, atelierul de mecanică, atelierul de Autocad, atelierul de biologie-geografie, atelierul de fizică și chimie, atelierul de matematică, atelierul de electronică, atelierul de informatică, atelierul de socio-umane, ate-lierul de limbi moderne. 


Cele trei generații, viitori, actuali și foști liceeni, au împărtășit impresii despre trecut, prezent și viitor. Cei tineri au dorit să afle despre experiența profesională și de viață a "seniorilor", iar aceștia din urmă au arătat că modelele de viață și profesionale veritabile se află printre noi, sunt oameni care s-au format la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia. 


În urma acestor manifestări, elevii parti-cipanți la concursuri și activități au primit di-plome, premii și mici suveniruri confecționate chiar de ei în cadrul diverselor ateliere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de fotografie, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.8598 secunde