Legendele folkului se întâlnesc pe litoral

FolkFest Costinești adună trubaduri din toată țara

286
FolkFest Costinești adună trubaduri din toată țara - legendelefolkfest-1499180075.jpg
În zilele de 25 și 26 august, la White Horse Rock’n Roll Costinești, va avea loc ediția I a FolkFest Remember Costinești.


Acest festival reprezintă un proiect ce își dorește să readucă în atenția publicului povestea boemă a Costineștiului de altădată, vremuri în care folkul și atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinație obligatorie a vacanțelor pe litoralul românesc. 


Festivalul de folk are ca invitați, pentru cele două zile de recitaluri, artiști de top ai muzicii folk românești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără Zahăr, Țapinarii, Daniel Iancu, Andrei Păunescu, Walter Ghicolescu, Folk&Rock Company, Laurențiu Marinescu. 


"Pe timpul zilei, festivalul propune publicului mese rotunde/dezbateri despre atmosfera Costineștiului de odinioară și personalitățile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costineștiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitații festivalului); concursuri de epigrame/catrene; o expoziție de caricaturi/grafică umoristică, la care invitatul special este caricaturistul Costel Pătrășcan; concursul și expoziția de artă fotografică având ca punct de referință imaginile Costineștiului de altădată", explică organizatorii evenimentului. 


În egală măsură, participanții la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 și 26 august, să se bucure de diverse activități recreative, precum tenis de masă și biliard. 


După încheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll invită publicul larg la două nopți de muzică din anii ’70-’80-’90, nopți de distracție, în care cei curajoși vor putea participa la concursuri de dans sau la alte surprize special pregătite.


Abonamentele pentru FolkFest Remember Costinești sunt disponibile, la prețul de 70 de lei, pe www.iabilet.ro, la sediile Doors Club Constanța și la White Horse Rock’n Roll Costinești. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5275 secunde