Flower Power Fest, organizat pe litoral, la "kilometrul 0 al distracției"

301
Flower Power Fest, organizat pe litoral, la

Articole de la același autor

În această vară, la Vama Veche, turiștii pot intra în atmosfera de petrecere a anilor ’60 - ’70! Între 11 și 14 august, Vama Veche va fi "îmbrăcată" în haine hippie, o explozie de culoare și de bucurie! Flower Power Fest este cel mai cool eveniment al verii, potrivit organizatorilor. 


Turiștii pot ajunge la festival mai ușor, cu trenurile Soarelui, așa cum sunt denumite trenurile estivale de transport pentru călătorii CFR, ce au intrat în circulație, încă de pe 9 iunie. Cu aceste trenuri, călătoria dintre București și Constanța durează doar două ore. 


Festivalul Flower Power este organizat de primăria Limanu, de care aparține satul Vama Veche. Participanții la festival se vor bucura de muzică de calitate și de decoruri specifice unei perioade de mult apuse, cu mesaje pacifiste. 


"Ne dorim să ne întoarcem la atmosfera de petrecere a anilor ’60 - ’70. Sperăm să ne distrăm împreună într-o Vamă îmbrăcată în haine hippie. Pregătim surprize vesele și colorate pentru cei care ne vor vizita în perioada festivalului Flower Power Fest Vama Veche. Vama a fost și va rămâne Kilometrul 0 al distracției de calitate de pe litoralul românesc", a menționat Daniel Georgescu, primarul din Limanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5159 secunde