Flota "Off-road în Dobrogea" dă startul unei campanii umanitare

1121
Flota
Junior Chamber International (JCI) Constanța organizează duminică, 20 noiembrie, cu sprijinul Off-Road în Dobrogea, Active Training și SuccesDublu.ro, un eveniment off-road la care vor participa membrii JCI Constanța, membrii offroadindobrogea.ro, parteneri JCI Constanta și oameni de afaceri pasionați de activitățile în aer liber și off-road.
Traseul parcurs va fi Constanța-Eforie-Costinești-Olimp-Mangalia-Limanu-Hagieni-Albești: rally-raid, loc de joacă, rally-raid, drum cu înclinare laterală, urcare, coborâre, animale exotice, drum îngust între ape, coborâre, urcare, înclinare laterală, urcare, rally-raid, coborâre, noroi, mult noroi, urcare, drum îngust prin pădure, coborâre trepte, plimbare prin pădure, suspans, pădure, mănăstire, mâncare. Mai multe detalii și înscrieri pe http://4x4.jciplay.net.
Pe lângă scopul principal de a face off-road business networking, există și un scop secundar, și anume acela de a strânge fonduri pentru "Hagieni Umanitara Crăciun 2011 - off-road cu daruri din poartă în poartă la fiecare familie și la fiecare copil!".
După modelul umanitarelor off-road din alte orașe în care fiecare participant donează 100 de lei, la finalul evenimentului se vor face donații pentru copiii din satul Hagieni. Se vor face pachete și duminică, 11 decembrie, flota "Off-road în Dobrogea" se va merge on-road din Constanța până la Limanu, apoi se continuă drumul off-road până în Hagieni, unde se vor împărți daruri din poartă în poartă la fiecare familie și la fiecare copil!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2721 secunde