Florin Piersic, la Constanța cu spectacolul "Răsfoind printre amintiri"

665
Florin Piersic, la Constanța cu spectacolul
Ajuns deja proverbial pentru lungimea discursurilor sale și modul plăcut de a monopoliza ecranul atunci când răspunde diverselor invitații, maestrul Florin Piersic se va afla la Constanța, pe scena Casei de Cultură, la două zile de la aniversarea celor 75 de ani de viață. "Răsfoind printre amintiri" se dorește un frumos remember al celor 60 de ani de activitate scenică și de film.

Anul trecut, marele actor le-a transmis un mesaj emoționant românilor care îl apreciază: "Să nu uitați că există un actor în România, un om pe care îl cheamă Florin Piersic și care o să fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde din orice loc va răspunde prezent".

Este măgulitor pentru publicul constănțean să-l aibă alături la doar două zile de la aniversarea de pe 27 ianuarie pe marele, și la propriu și la figurat, actor Florin Piersic, cel care a jucat în peste 40 de filme. A cucerit publicul cu roluri memorabile în filme precum "Mărgelatul", "Harap Alb", "Trandafirul galben", "Mihai Viteazul", "Ciulinii Bărăganului", "Aproape de soare" sau "Masca de argint".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  de teatru  cu scop nobil
Joi, 15 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cum vă place", la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 1.5353 secunde