Florin Piersic, în premieră pe scena Centrului „Jean Constantin”

607
Florin Piersic, în premieră pe scena Centrului „Jean Constantin” - florinpiersic-1642422402.jpg
Jucată de nenumărate ori pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, comedia romantică „Străini în noapte” va ajunge miercuri, 9 februarie, de la ora 19:00, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, ca urmare a reprogramării spectacolului din 7 decembrie. Prilej pentru îndrăgitul actor Florin Piersic și delicata Medeea Marinescu să joace în premieră pe această scenă.

„Străini în noapte" se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare și unica Medeea Marinescu fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia a fost semnată de inegalabilul maestru Radu Beligan. Piesa scrisă de Eric Assous este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

În piesa „Străini în noapte", Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Biletele (120 lei) pot fi procurate doar online, de pe ticketstore.ro.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.425 secunde