Finala națională Eurovision: 5 piese, aceeași interpretă

164
Finala națională Eurovision: 5 piese, aceeași interpretă - dddd-1582625913.jpg

Articole recomandate

Finala națională a concursului Eurovision va avea loc duminică, la Sala Sporturilor din Buzău, ocazie cu care va fi desemnată piesa cu care Roxen va participa pe scena de la Rotterdam.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, publicul și juriul, în proporție egală, vor decide actul artistic care va reprezenta România la Eurovision 2020. Roxen va interpreta cele cinci piese, fiecare dintre ele cu un show special pregătit. Cel mai votat dintre aceste show-uri va urca și pe scena de la Rotterdam, precizează sursa citată.

Evenimentul se va desfășura sub conceptul #ealtceva și va conduce publicul într-o inedită călătorie muzicală prin istoria și geografia celor mai bune momente ale acestui concurs muzical, spun organizatorii.

''Magia Eurovision va fi adusă pe scena Finalei Naționale atât de Roxen, cu cele cinci piese care intră în concurs, cât și de invitați speciali, români și străini, mulți dintre aceștia concurenți și chiar câștigători ai diferitelor etape ale Eurovision Song Contest'', arată sursa citată.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 12 și 14 mai și finala pe 16 mai. La ediția cu numărul 65 a concursului participă - alături de România - alte 40 de țări. România va intra în concurs pe 12 mai, în cea de a doua parte a primei semifinale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9028 secunde