Final de stagiune pentru Școala de Balet "Nicolae Spirescu"

245
Final de stagiune pentru Școala de Balet

Articole de la același autor

Au dansat un an întreg, iar acum a sosit momentul ca elevii de la Școala de Balet "Nicolae Spirescu" din Cumpăna să își încheie stagiunea, urmând a-și deschide porțile, din nou, în toamnă. În acest sens, aseară a fost organizat spectacolul susținut cu prilejul închiderii stagiunii 2018 - 2019.


Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna, județul Constanța și a cuprins numere de balet clasic, dansuri neoclasice și contemporane. Dintre acestea amintim "Fantezii florale", pe o muzică de Yann Tiersen, "Valsul Fluturilor", pe o muzică de Eugen Doga, "Pas de Cinque, pe o muzică de L. Minkus, "Coda", pe o muzică de L. Minkus. 
La capitolul dans contemporan, publicul a fost încântat de eleva Maria Coman, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria". O altă variație din baletul "Talismanul" a fost prezentată de eleva Sofia Cuzmin, de la aceeași instituție de învățământ. Spectatorii au avut ocazia de a lua parte și la baletul "Frumoasa din Pădurea Adormită", urmând ca dansul contemporan "Escape" să încheie seara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.476 secunde