€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Final de stagiune pentru Școala de Balet „Nicolae Spirescu“

Ştire online publicată Marţi, 18 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Au dansat un an întreg, iar acum a sosit momentul ca elevii de la Școala de Balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna să își încheie stagiunea, urmând a-și deschide porțile, din nou, în toamnă. În acest sens, aseară a fost organizat spectacolul susținut cu prilejul închiderii stagiunii 2018 - 2019.


Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna, județul Constanța și a cuprins numere de balet clasic, dansuri neoclasice și contemporane. Dintre acestea amintim „Fantezii florale”, pe o muzică de Yann Tiersen, „Valsul Fluturilor”, pe o muzică de Eugen Doga, „Pas de Cinque, pe o muzică de L. Minkus, „Coda”, pe o muzică de L. Minkus. 
La capitolul dans contemporan, publicul a fost încântat de eleva Maria Coman, de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”. O altă variație din baletul „Talismanul” a fost prezentată de eleva Sofia Cuzmin, de la aceeași instituție de învățământ. Spectatorii au avut ocazia de a lua parte și la baletul „Frumoasa din Pădurea Adormită”, urmând ca dansul contemporan „Escape” să încheie seara.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.866 secunde