Filmele week-end-ului, la Cityplex Mall Tomis

183
Filmele week-end-ului, la Cityplex Mall Tomis - premierelelt1-1434132076.jpg

Articole de la același autor

Premiera "Supraviețuitoarea" o aduce în prim plan Kate Abbott (Milla Jovovich), nou numită la Ambasada Americană de la Londra, într-un post important. Aceasta se trezește implicată în centrul unui scandal internațional. Discreditată și părăsită de toți, Kate trebuie să fie mereu cu un pas înaintea autorităților și celor care o urmăresc să o ucidă.


Avanpremiera "Ex Ma-china" îl prezintă pe Caleb, un tânăr programator, care este selectat pentru a participa la un experiment uluitor în domeniul inteligenței artificiale: va trebui să evalueze calitățile umane ale unei extraordinare femei-robot, Ava.


Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracții imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcțional. Filmul "Jurassic World" prezintă milioanele de turiști care au venit anual pe Isla Nublar, plătind prețuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuși la viață de tehnologii revoluționare. Cum în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut, pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. 


Filmul "Anturaj" readuce împreună starurile din popularul serial omonim Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara și Jeremy Piven. Comedia dezvăluie, cu mult umor, drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni.


În "Insidious: Capitolul 3", un prequel plasat înaintea bântuirii familiei Lambert, dezvăluie cum înzestratul medium Elise Rainier este de acord să-și folosească abilitatea de a contacta morții. Este de acord pentru a ajuta o adolescentă vânată de o entitate supranaturală periculoasă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8702 secunde