Filmele săptămânii. Jennifer Garner își face dreptate de una singură

264
Filmele săptămânii. Jennifer Garner își face dreptate de una singură - filme-1537547721.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, sunteți așteptați, din nou, la Cinema Cityplex Tomis Mall, pentru a viziona o mulțime de filme frumoase. Spre exemplu, "Banii sunt bani", cu Vincent Rottiers și George Babluani este un thriller de 90 minute, timp în care, disperați să scape de problemele financiare, trei tineri fără viitor vor să dea lovitura furând o valiză de bani a unui tip înstărit din Le Harvre. Ce nu știu ei este că tocmai au jefuit un politician corupt și că banii din valiză provin din afaceri criminale. Și curând vor vedea că ceea ce părea o catapultă spre o viață mai bună se poate ușor transforma într-un adevărat dezastru.

"Peppermint: Gustul razbunării", cu Jennifer Garner vă introduce în povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.

Riley North se trezește din comă, după ce soțul și fiica ei au fost uciși într-un atac brutal de către membrii unui cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Transformându-și frustrarea în motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunsă, perfecționându-și mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit, evitând lumea interlopă, LAPD-ul și FBI-ul, în timp ce își face dreptate în stil propriu.

În afară de cele două filme enumerate, mai puteți vedea "Povestea unui pierde vară", cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter, Crina Semciuc. În această comedie spumoasă, Petru este profesor de matematică la Politehnică și, în ciuda celor 42 de ani împliniți, duce o viață lipsită de griji. Serile lui se împart între ieșitul la bere cu băieții si vizitele la Irina, cu care este într-o relație pe care nu și-o asumă decât pe jumătate. Când Irina rămâne însărcinată, Petru este forțat să își schimbe stilul de viață și să se maturizeze în sfârșit. Ce se întâmplă mai departe, rămâne să descoperiți dumneavoastră… Lista filmelor la care puteți merge atât în weekend, cât și în cursul săptămânii este mai lungă, acestea fiind doar câteva sugestii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5608 secunde