Filmele românilor , în secțiunea Un Certain Regard de la Cannes

117
1
Filmele românilor , în secțiunea Un Certain Regard de la Cannes - filmeleromanilorporumboiu-1429182520.jpg

Articole de la același autor

Două filme românești vor fi prezentate în premieră în secțiunea "Un Certain Regard" a Festivalului de Film de la Cannes (13-24 mai). Este vorba de fimlul "Comoara" de Corneliu Porumboiu și "Un etaj mai jos" de Radu Muntean, potrivit Agerpres.


"Comoara" de Corneliu Porumboiu spune povestea a doi bărbați care trec printr-o mulțime de întâmplări surprinzătoare în încercarea lor de a descoperi o comoară. Din distribuție fac parte Toma Cuzin, Adrian Purcărescu și Corneliu Cozmei.


Cel de-al doilea film "Un etaj mai jos" este regizat de Radu Muntean după un scenariu pe care cineastul l-a scris alături de Alex Baciu și Răzvan Rădulescu. În distribuția filmului se regăsește actorul Teodor Corban.


"Un Certain Regard" este o secțiune a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, paralelă competiției oficiale, care prezintă filme ce redau o viziune specială a cineaștilor din lumea întreagă. Anul acesta, juriul secțiunii "Un Certain Regard" este prezidat de actrița Isabella Rossellini. 


Comentează știrea

Andrei
16 aprilie 2015
Munceste de acasa!

Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA . Fara a necesita cunostinte avansate IT. Se lucreaza de acasa, part-time. Fii propriul tau sef. Minim 18 ani. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATUITA. Trimite INFO la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Social : Ce salarii au românii și bulgarii
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Social : Pe ce se duc banii românilor
Pagina a fost generata in 0.5212 secunde