Filme în aer liber, pe faleza Cazino și în Piața Ovidiu din Constanța

190
Filme în aer liber, pe faleza Cazino și în Piața Ovidiu din Constanța - filmscurt622x400-1533200866.jpg

Articole de la același autor

Au început deja proiecțiile Filme în aer liber, care se desfășoară între 26 iulie - 19 august pe Faleza Cazino și Piața Ovidiu din Constanța. Pe marele ecran vor mai putea fi văzute 13 filme dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor, de joi până duminică, de la 21.00, cu intrarea liberă pentru public în limita locurilor disponibile.


După ce prima săptămână ne-a adus filme memorabile ca No Country for Old Men (r. Ethan Coen, Joel Coen, 4 premii și 4 nominalizări la Oscar, 2 premii și 2 nominalizări la Globul de Aur, o nominalizare la Cannes), Little Miss Sunshine (r. Jonathan Dayton, Valerie Faris, Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar - Alan Arkin și pentru Cel mai bun scenariu original, nominalizat la 2 Globuri de Aur) și musicalul Grease (r. Randal Kleiser, o nominalizare la Oscar, 3 nominalizări la Globul de Aur), programul continuă cu încă patru pelicule ce vor face spectatorii să râdă și să stea cu sufletul la gură. Proiecția de pe 2 august se va desfășura pe faleza Cazino, în timp ce filmele difuzate între 3 – 5 august vor avea loc în Piața Ovidiu. 


Pe 3 august urmează "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", un film regizat de Martin McDonagh, care are nu mai puțin de două premii și cinci nominalizări la Oscar, patru premii și două nominalizări la Globurile de Aur, cinci premii și patru nominalizări la premiile BAFTA și un premiu și o nominalizare la festivalul de film de la Veneția. Cum face o mișcare îndrăzneață Mildred Hayes (câștigătoarea Premiului Oscar, Frances McDormand, cea mai bună actriță în rol principal), încercând să atragă atenția pentru lipsa de implicare a poliției în investigarea crimei fiicei sale și decide să decoreze trei panouri publicitare în afara orașului Ebbing cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby (Woody Harrelson), șeful poliției orașului, aflați la proiecție!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0392 secunde