Filme de week-end. Ce producții puteți viziona

263
Filme de week-end. Ce producții puteți viziona - filme1-1567206509.jpg

Articole de la același autor

Centrul Multifuncțional Educativ "Jean Constantin" vă invită la film. Săptămâna aceasta, aveți posibilitatea de a viziona pelicula "A fost odată la Hollywood". Acțiunea se petrece în anul 1969, când o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). 


În timp ce aceștia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.
Povestea are mai multe linii narative, în stilul "Pulp Fiction" care l-a consacrat pe Tarantino. 


XXX 
Un alt film este "Angry Birds", pentru copii. În acest film, celebrele păsări nezburătoare și ticăloșii porcușori verzi își duc lupta la un alt nivel. S-ar zice chiar că pe Insula Păsărilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, înaripatele se tot războiesc cu porcușorii verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Este liniște peste tot, până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze. 
Prețul unui bilet - 16 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4408 secunde