Filme de toamnă. Ce pelicule puteţi viziona, zilele acestea, la cinematograf

256
Filme de toamnă. Ce pelicule puteţi viziona, zilele acestea, la cinematograf - fime-1630851279.jpg

Articole de la același autor

În aceste prime zile de toamnă, când aveţi timp, mergeţi şi la cinematograf. Săptămâna aceasta, vă facem câteva recomandări. „După ce ne-am îndrăgostit” este, de fapt, cel de-a treilea capitol al francizei „After”, care o aduce în prim plan pe Tessa. Astfel, în timp ce se pregăteşte să se mute la Seattle pentru o slujbă de vis, gelozia lui Hardin şi comportamentul lui imprevizibil ajung la un nivel insuportabil şi ameninţă să pună capăt relaţiei lor pasionale. Situaţia lor se complică atunci când tatăl Tessei se întoarce şi ies la iveală dezvăluiri şocante despre familia lui Hardin. În cele din urmă, Tessa şi Hardin trebuie să decidă dacă merită să se lupte pentru dragostea lor sau dacă este timpul să meargă pe căi separate. Tessa şi Hardin au îndurat atât de multe în timpul relaţiei lor, dar acum se confruntă cu unele dintre cele mai mari schimbări şi provocări din viaţa lor. Tessa termină facultatea şi se pregăteşte să se mute la Seattle pentru o slujbă de vis la Vance Publishing. Deşi îl roagă pe Hardin să vină cu ea, el refuză, şi îi oferă o alternativă: să se mute la Londra, unde pot construi împreună un viitor.

Între timp, tatăl Tessei se întoarce după o absenţă de nouă ani. Deşi tânjeşte să restabilească o legătură cu fiica sa, el se apropie mai mult de Hardin, cu care împărtăşeşte dragostea pentru Tessa, dar şi pentru alcooluri tari. 


O altă peliculă îl are ca personaj principal pe Hugh Jackman, care interpretează rolul lui Nick Bannister în filmul „Reminiscenţele trecutului”, un investigator privat al minţii. El navighează în lumea întunecată şi atractivă a trecutului, ajutându-şi clienţii să acceseze amintiri pierdute. Trăind într-un Miami acum acoperit de ape, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna când primeşte un nou client, Mae (Ferguson). O obsesie periculoasă ia naştere şi, în timp ce luptă pentru a afla adevărul despre dispariţia lui Mae, Bannister descoperă o conspiraţie violentă şi, în cele din urmă, trebuie să răspundă la întrebarea: cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubeşti?


 Un alt film la care vă invităm este „Shang-Chi şi legenda celor zece inele”, în care Shang-Chi, eroul principal este prezentat într-o lumină nouă, modernă. Când el este atras în organizaţia clandestină a celor Zece Inele, devine forţat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă. Ce se întâmplă mai departe, veţi vedea dumneavoastră. Vizionare plăcută! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.069 secunde