File de toamnă, la Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă

498
File de toamnă, la Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă - filedetoamna3-1540736668.jpg

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă au sărbătorit, la sfârșitul săptămânii trecute, frumusețea și bogăția toamnei. Îmbiați de razele călduțe ale soarelui și de roasele bogate ale pământului, copiii

s-au întrecut în a-și colora sălile de clasă și a prezenta preparate specifice acestui anotimp.

Așa cum se întâmplă de câțiva ani, în cadrul proiectului "File de toamnă", coordonat de prof. Oana Roxana Cabuz, Laura Farcaș, Adina Daniela Mija și Adriana Pîrvu, unitatea de învățământ a îmbrăcat straie de sărbătoare și a mirosit numai a plăcinte și prăjituri.

"Preșcolarii Grădiniței Poarta-Albă, îndrumați de educatoare, alături de elevii claselor primare, dar și gimnaziale, coordonați la rândul lor de învățătoare și de profesorii diriginți, s-au întrecut în decorarea claselor, concurând pentru titlul «Clasa mea e o filă a toamnei», au organizat expoziții cu vânzare de produse de casă realizate de părinți și ne-au încântat cu câteva momente artistice. Ne-am atins scopul și în acest an, antrenând și motivând elevi, cadre didactice cât și părinți să-și exprime originalitatea și talentul ca grup, clasă sau persoană", a declarat directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă, prof. Florentina Mangri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde