Fii Moș Crăciun fericit la Școala Gimnazială "Jean Bart"

154
Fii Moș Crăciun fericit la Școala Gimnazială

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 12, Campania "Fii Moș Crăciun fericit!" ajunge la Școala Gimnazială nr. 18 "Jean Bart" din Constanța. Elevii acestei școli, sub îndrumarea profesorilor Mariana Momciu și Alina Cazacu, au pregătit pentru Moș Crăciun muzică, dansuri și poezie, o adevărată serbare de iarnă.
Programul artistic numit "Bucuria copiilor, de la Sfântul Nicolae la nașterea Domnului" este dedicat tuturor copiilor care primesc daruri cu bucurie, de sărbători dar care și dăruiesc la rândul lor acelora mai puțin norocoși. În cadrul evenimentului, copiii vor spune povești inspirate din viețile și minunile lui Moș Nicolae și Moș Crăciun, vor vorbi despre tradiții și obiceiuri de iarnă, vor cânta, dansa și colinda. 
La eveniment vor participa cu zâmbete și bucurie organizatorii campaniei "Fii Moș Crăciun fericit!", Aqua Magic și Asociația Culturală Wild Art. Elevilor școlii gimnaziale Jean Bart li s-au mai pregătit și alte surprize, daruri minunate de la oameni minunați dar pe toate Moșul le va deconspira mâine!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Fii tu Moș Crăciun pentru Cătălina!
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Am fost spiridușii lui Moș Crăciun!
Pagina a fost generata in 0.6203 secunde