Festivităţi de deschidere a anului şcolar în instituţiile militare de învăţământ preuniversitar şi postliceal

258
Festivităţi de deschidere a anului şcolar în instituţiile militare de învăţământ preuniversitar şi postliceal - deschiderea-1631266137.jpg

Articole de la același autor

În colegiile naţionale militare şi şcolile de maiştri militari şi subofiţeri aparţinând Ministerului Apărării Naţionale vor avea loc luni, 13 septembrie, în prezenţa reprezentanţilor conducerii Ministerului Apărării Naţionale şi a personalului instituţiilor militare de învăţământ, ceremonii de deschidere a anului de învăţământ 2021-2022.

La Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa, festivitatea va avea loc la ora 9.00. Colegiul are 460 de elevi, dintre care 122 de elevi sunt în clasele a IX-a. De asemenea, la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanţa, ceremonia este programată de la ora 12.00.

naţionale referitoare la aplicarea şi respectarea măsurilor privind prevenirea şi limitarea infectării cu virusul SARS CoV-2.

La nivel naţional, în anul de învăţământ 2021-2022 s-au prezentat la cursuri aproximativ 2.400 de elevi în cadrul celor cinci colegii militare, dintre care 600 sunt elevi de clasa a IX – a, şi peste 1.200 de elevi în şcolile militare de maiştri militari şi subofiţeri, dintre care aproximativ 800 de elevi sunt înscrişi în anul I.

Având în vedere profilul militar şi filiera vocaţională a structurilor de învăţământ ale MApN, forma de bază pentru desfăşurarea cursurilor va fi sistemul de predare faţă în faţă, însă au fost pregătite şi instalate echipamentele şi platformele educaţionale pentru învăţământul online, care va fi adoptat în funcţie de situaţia specifică din fiecare unitate de învăţământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5909 secunde