Festivitate on-line, la început de an universitar, la „Ovidius”

2198
Festivitate on-line, la început de an universitar, la „Ovidius” - festivitatesursalifewire-1601404291.jpg

Articole de la același autor

Pe 1 octombrie, toate instituţiile de învăţământ superior îşi deschid porţile. Din păcate, contextul epidemiologic în care ne aflăm nu le permite universităţilor să organizeze festivităţi fastuoase de inaugurare a noului an, aşa cum eram obişnuiţi cu toţii. De exemplu, Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) organizează joi, 1 octombrie, începând cu ora 10.00, ceremonia de deschidere a anului universitar în mediul on-line. Pentru cei interesaţi, festivitatea va fi transmisă live pe pagina de Facebook a instituţiei.

Conducerea UOC a decis ca, în semestrul I al anului universitar 2020-2021, o parte dintre facultăţi să-şi desfăşoare activităţile didactice exclusiv on-line, iar o parte în regim mixt. Decizia a avut în vedere atât desfăşurarea activităţilor didactice şi de cercetare în cele mai bune condiţii posibile din punct de vedere al standardelor şi calităţii academice, cât şi respectarea normelor de siguranţă sanitară în starea de alertă în vigoare cauzată de pandemie.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, facultăţile care îşi vor desfăşura activităţile didactice on-line sunt: Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Teologie.

Facultăţile care îşi vor desfăşura activităţile în regim mixt (on-line şi faţă-în-faţă) sunt: Facultatea de Arte, Facultatea de Construcţii, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie şi Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2020
Stire din Cultură-Educație : Noi specializări pentru studenţii tomitani
Pagina a fost generata in 0.429 secunde