Festivitate de premiere la Festivalul "Tanța și Costel"

146
1
Festivitate de premiere la Festivalul

Articole de la același autor

În acest week-end, pe scena Casei de Cultură "Ioan N. Roman" din Medgidia se desfășoară cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru "Tanța și Costel"

Sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 17, se va juca piesa "Almost Maine" de John Cariani, interpretată de trupa Cercului Militar Iași, în regia lui Emil Gnatenco. De la ora 18.30 va urma piesa "Bani din cer" de Ray Cooney, în regia Marinelei Brânză, interpretată de Trupa Teatrului Popular din Mediaș. Începând cu ora 19, trupa "Reduta" din Brașov va juca "În căutarea sensului pierdut" de Ion Băieșu, în regia lui Andrei Râlea.

Duminică, de la ora 17, se va juca piesa "Steaua fără nume" de Mihail Sebastian, interpretată de trupa "Traian Grozăvescu" Lugoj, în regia Mariei Voronca. De la ora 18:30 va avea loc un spectacol coupe, "Îmbrobodiții", după Teodor Mazilu și Valentin Silvestru, în interpretarea trupei de teatru a Cercului Militar Buzău, regia George Stoian. În încheiere, de la ora 19.40 va avea loc festivitatea de premiere a trupelor de teatru care au participat la cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru "Tanța și Costel".

Comentează știrea

silvia
28 septembrie 2014
silvia

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Trei zile de teatru la Medgidia
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Trupa BZN,  pe scena de la Medgidia
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Elevi medgidieni, premianți la tir
Pagina a fost generata in 0.4251 secunde