Festivitate de deschidere a anului universitar 2015-2016, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

211
1
Festivitate de deschidere a anului universitar 2015-2016, la Academia Navală

Articole de la același autor

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" organizează joi, 1 octombrie, ora 9, festivitatea de deschidere a anului universitar 2015-2016. 
Alături de colegii din anii mai mari, cei mai tineri studenți civili și militari din Academia Navală "Mircea cel Bătrân" vor frecventa cursurile Facultății de Navigație și Management Naval și Facultății de Inginerie Marină, în cadrul celor 13 programe de studii de licență și de masterat acreditate de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. 


În anul universitar 2015-2016, studenții de anul I vor beneficia de planuri de învățământ adaptate la cerințele naționale și internaționale privind învățământul ingineresc de marină. De asemenea, în acest an universitar a fost acreditat și un nou program de studii universitare de masterat - Managementul sistemelor logistice.


La ceremonie sunt invitați să participe reprezentați ai Ministerului Apărării Naționale, personalități ale vieții publice și universitare constănțene, reprezentanți ai autorităților din domeniul naval, rude și prieteni ai studenților. 


Comentează știrea

lenuta
29 septembrie 2015
Castiguri din prima luna

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Bun cart înainte!"
Pagina a fost generata in 0.498 secunde