Festivalul Verii 2016 - Carusel COOLtural continuă

527
Festivalul Verii 2016 - Carusel COOLtural continuă - festivalulverii-1471006252.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 13 august, în premieră națională, va fi vernisată expoziția "150 de ani de regalitate", realizată în colaborare cu Arhivele Naționale ale României. Sub egida "Mărturii cinematografice de excepție", va fi proiectat unul dintre cele mai rare documentare produse despre viața Regelui Mihai - "Actul acesta istoria nu îl va uita", de Lucia Hossu-Longin, precum și singurul interviu cu Regina Ana, "Mărturii esențiale" despre viața familiei regale, realizat de Eugenia Vodă.


Duminică, 14 august, este programat un regal interetnic cu cele mai importante trupe ale momentului, cu participarea Mahala Rai Banda - o experiență a unui prezent vechi de când lumea!


Luni, 15 august, sub egida "Mamaia - 110 de ani de vacanțe" va fi vernisată expoziția organizată de Wild Art, în parteneriat cu Caruselul COOLtural, în memoria regretatului arhivar, istoric și prieten Virgil Coman, alături de apreciatul grafician și caricaturist Leonte Năstase și nume mari ale culturii constănțene și naționale; 


Fanfara RAJA va încânta pe cei prezenți cu Muzica Apelor, o aleasă combinație de muzică și imagine, într-un spectacol emoționant. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3841 secunde