„Festivalul Tineretnik 2021”, sărbătoarea comunităților etnice din Dobrogea

326
„Festivalul Tineretnik 2021”, sărbătoarea comunităților etnice din Dobrogea - festivalultineretnic-1636298525.jpg

Articole de la același autor

„Festivalul Tineretnik 2021”, care celebrează etniile din Dobrogea, muzica, dansurile și tradițiile acestora, va avea loc în municipiul Constanța, în perioada 9 – 11 noiembrie.

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. în parteneriat cu Comunitatea Elenă „Elpis” Constanța și cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța.

Peste 200 de artiști reprezentând diferite comunități etnice din Dobrogea vor evolua pe scena sălii de spectacole a Comunității Elene „Elpis” Constanța (Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța) în cadrul a trei spectacole a câte trei ore de muzică și dansuri tradiționale.

Fiecare comunitate va participa la eveniment cu unul, două sau mai multe ansambluri, grupuri artistice și/sau soliști, marți, miercuri și joi (9, 10 și 11 noiembrie 2021), între orele 18:00 - 21:00.

Evenimentele sunt dedicate Zilei Dobrogei și fac parte din calendarul de activități al programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022. Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile și exclusiv în baza prezentării certificatului verde. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde