Festivalul "Tinere Speranțe", la Medgidia

271
Festivalul

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia organizează, în zilele de 20 și 21 mai, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia, cea de-a V-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe".

Evenimentul se va deschide sâmbătă, 20 mai, ora 13.00, cu secțiunea "Muzică ușoară" și va cuprinde atât concursul de interpretare, cât și recitaluri ale câștigătorilor de anul trecut ai marelui trofeu, la toate categoriile de vârstă.

"Acest spectacol-concurs este dedicat copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani și a devenit deja o tradiție la Medgidia, reunind cei mai talentați interpreți din regiune și din restul țării. Propunându-și să încurajeze dezvoltarea armonioasă a personalității tinerilor, festivalul de Muzică Ușoară și Populară «Tinere Speranțe» are ca principal scop crearea și asigurarea unui cadru optim de manifestare în spirit competitiv, precum și valorificarea disponibilităților artistice, sportive, estetice, interpretative și de creație, specifice copiilor, elevilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani", a declarat primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde