Festivalul Mamaia Fairytale se încheie cu Mamaia Folclorului Românesc

258
Festivalul  Mamaia Fairytale  se încheie cu Mamaia  Folclorului Românesc - mamaiafairytale1-1504192252.jpg

Articole de la același autor

După ce, timp de câteva săptămâni, și-a încântat publicul cu spectacole savuroase, atât pentru adulți, cât și pentru copii, iată că Festivalul Mamaia Fairytale a ajuns la final.

Acest ultim week-end se va desfășura sub egida Mamaia Folclorului Românesc, iar serile vor fi însuflețite de cele mai importante nume ale momentului, alături de numeroase ansambluri din întreaga țară.

Astfel, astăzi, 1 septembrie, începând cu ora 20.30, publicul este invitat în Piațeta Cazino din Mamaia, la un spectacol extraordinar de muzică și tradiții dobrogene, susținut de Ansamblurile etniilor din Dobrogea.

Sâmbătă, 2 septembrie, în același loc și de la aceeași oră, Aneta Stan, Polina Manoilă și Viorica Flintașu, alături de ansambluri folclorice sub conducerea maestrei coregrafe Elena Dordea, vă dau întâlnire cu simbolurile și creația folclorică autentică, ridicată la rang de artă.

Duminică, 3 septembrie, de la ora 19.30, nu-i puteți rata pe Ștefania Rareș și Gheorghe Turda, împreună cu ansamblurile folclorice sub conducerea maestrei coregrafe Elena Dordea, care vor întreține atmosfera în cel mai spectaculos mod în ultima seară a festivalului.

Ca de obicei, de pe scenă nu va lipsi baletul Fairytale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4682 secunde