Festivalul Mamaia Fairytale s-a încheiat cu succes

110
Festivalul Mamaia Fairytale s-a încheiat cu succes - mamaiafairytale-1504542545.jpg

Articole de la același autor

După câteva săptămâni în care zeci de artiști au evoluat pe scena Festivalului Mamaia Fairytale, evenimentul a ajuns la final.

În week-end-ul care tocmai ce s-a încheiat, spectatorii au aplaudat pentru ultima oară, în acest an, artiștii invitați și pe gazdele lor.

Potrivit organizatorilor, reprezentanții Asociației "Eurocult", Mamaia Fairytale 2017 a făcut notă discordantă în peisajul linear al evenimentelor denumite generic "festivaluri".

"Acesta a fost gândit potrivit unui concept integrat, în care muzica life, dansul, comedia, teatrul și divertismentul de bună calitate pentru copii s-au îmbinat perfect în construcția delimitată special și regizată la cel mai înalt nivel. Evenimentul Mamaia Fairytale 2017 a deschis, astfel, drumul către acest tip nou de concept artistic integrat, de festival-cadru, fiind singurul din țară de acest gen. Dincolo de zecile de artiști invitați și de calitatea extraordinară și extrem de diversă a spectacolelor, dincolo de duminicile gândite special pentru copii și care s-au bucurat de un imens succes, experimentul a funcționat perfect, iar la Mamaia a luat naștere un fenomen cultural incredibil. Seri la rând, Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet «Oleg Danovski», sopranele și tenorii, alături de invitații lor, au dimensionat cultural spațiul piațetei Cazino cu muzică clasică. Maestrul coregraf Horațiu Cherecheș și trupa sa, balerinii aceleiași instituții de cultură, au realizat în fiecare seară dansuri încântătoare, pe teme date sau libere, așa cum nu s-a văzut niciodată la Mamaia", au precizat organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8765 secunde